Menu Sluiten

Hello Goodbeye!

GOODBEYE…

Na 5 jaar trouwe dienst is vandaag de dag dat er een einde is gekomen aan de samenwerking tussen mij en mijn VW Crafter.

We zijn 5 jaar geleden een avontuur begonnen, wat inmiddels is uitgegroeid tot een behoorlijk succes! Voor veel gestrande fietsers zijn we de redder in nood geweest en met veel plezier hebben we meerdere malen bij diverse evenementen ondersteuning geboden. De afgelopen anderhalf jaar kon je het tempo helaas niet altijd meer bijhouden. Na een jaarlijkse vakantie op het resort “autoservice Breugel” voelde je jezelf weer een tijdje stukken beter, maar aan alles was te merken dat het je steeds meer moeite koste. Regelmatig lagen er de nodige zweetdruppels onder je motor. Ook je ogen gingen achteruit. Een paar maanden geleden zag je tijdens het parkeren een paaltje over het hoofd. Niet veel later vergat je op tijd te remmen voor een auto voor je. Dit was het moment dat ik vond dat je de nodige rust verdiend. Vanaf vandaag sta je dan ook op je gemak te wachten op een nieuw baasje. Dat gaat vast goed komen! VW Crafter, BEDANKT!!

HELLO!

Tijd voor een nieuwe frisse kracht! Welkom temperamentvolle Italiaanse Fiat Ducato!

Een nieuwe auto in ietwat aangepaste bedrijfskleding. Nieuw kleurtje en aangepast logo. Uiteraard is de werkplaats ook geheel gemoderniseerd met veel nieuw gereedschap, een frisse en opgeruimde uitstraling en nog betere verlichting! Samen hebben we er enorm veel zin in en zijn we weer een betrouwbaar en beresterk team!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *