Menu Sluiten

Wanneer u op zoekt bent naar een bedrijfsfiets voor uw bedrijf dan bent u bij Bike S.O.S. aan het juiste adres.

De bedrijfsfiets is een praktische robuuste fiets welke voorzien wordt van een handig opvallend framenummer voor uw eigen registratie.

De solide fiets heeft een traditionele, doch simple geometrie waardoor hij voor een brede doelgroep inzetbaar is.

De fiets voor uw bedrijf is te verkrijgen in zowel 28 inch als 26 inch. Zo kan de 26 inch ingezet worden voor kleinere personeelsleden waarbij de 28 inch een solide maat is voor de middelgrote tot grotere personeelsleden.

De robuuste fiets voor uw bedrijf

De bedrijfsfiets is een robuuste fiets welke tegen een stootje kan. het sterke stalen frame zorgen samen met de oerdegelijke wielen voor een sterk geheel. De fiets is afgemonteerd met Shimano nexus onderdelen en is te verkrijgen zonder versnellingen of met 3 of 7 versnellingen. Naast de duurzame Nexus versnellingen en terugtrap rem systeem is de fiets onderhoudsarm en zeer degelijk in gebruik.

Bedrijfsfiets kleuren

Deze fiets is verkrijg baar in de kleuren zwart, mat zwart, geel, oranje, rood, blauw, wit en groen. Voor ieder bedrijf is er een bijpassende kleur beschikbaar.

Bedrijfsfiets met logo

Deze fiets kan zonder logo van de fabrikant geleverd worden zodat u de fiets zelf kunt voorzien van stickers met uw elementen. Zo creƫert u een bedrijfsfiets die opvalt en zorgt voor eenheid binnen uw bedrijf. Dankzij de opvallende kleur mogelijkheden in combinatie met uw eigen logo draagt de bedrijfsfiets ook nog bij aan de merkbekendheid en het duurzame imago van uw bedrijf.

Waarom een bedrijfsfiets?

Het inzetten van een bedrijfsfiets is een duurzame en verantwoordelijke investering die ook nog bijdraagt aan het uitstralen van uw merkbekenheid door de bedrijfsfietsen te voorzien van uw eigen huisstijl kleuren en logo. De bedrijfsfietsen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Zo profiteert u van kwaliteit voor een scherpe prijs met uitstekende service en garantie voor uw bedrijfsfietsen.

Bent u enthousiast geworden?

Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!