Menu Sluiten

Custom build single speed

custom build

Vanaf vandaag is Bike S.O.S. gestart met de bouw van een unieke custom build single speed. Deze fiets wordt stap voor stap geheel naar wens van de klant gebouwd. Vooraf zijn een aantal wensen besproken en is een maximum budget bepaald. Wat tot nu toe bekend is, is dat het frame in elk geval mat zwart dient te worden en de fiets uitgevoerd moet worden als single speed (freewheel) met een handrem op het voorwiel. Het frame is inmiddels “kaal” gemaakt en alle oneffenheden zijn geplamuurd. Morgen wordt het frame strak gemaakt en voorzien van 3 lagen grondverf, waarna de matzwarte laklaag en vervolgens de blanke lak erop kan. Zodra het frame klaar is, gaat er een foto naar de klant en bepalen we samen welk type en kleur de voorvork dient te worden.

Inmiddels heb ik de nodige fixie’s gebouwd, maar dit is de eerste waarvan ik ook nog niet weet wat het eindresultaat gaat worden 🙂 Via Facebook is het verdere verloop van dit project te volgen. Het eindresultaat komt uiteraard op de website!

Zie hier het eindresultaat!

De tevreden klant heeft de fiets direct meegenomen voor een weekendje Parijs. Wat is er nu mooier dan Parijs verkennen op je eigen hippe bike!

Custom Build

IMG_4919

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *