Menu Sluiten

Alweer een school ontdekt het gemak!

Ouders van de kinderen op het Fioretti College hebben vandaag per mail onderstaand artikel ontvangen. Tevens is dit artikel op de nieuwsbrief geplaatst. Behalve deze service, zal Bike S.O.S. vanaf heden door deze school ingezet worden voor ondersteuning in de vorm van pechhulp tijdens uitstapjes van de leerlingen per fiets.

 

nieuwe fietsreparatieservice voor onderweg

aaaa

vrijdag 21 maart 2014
Nieuwe fietsreparatieservice voor onderweg

BIKE S.O.S. Veel mensen gaan om sportieve of milieubewuste reden met de fiets naar school of naar het werk. Erg vervelend als je fiets onderweg gebreken vertoont, zoals een lekke band of een gebroken ketting. Als je te ver van huis bent, moet je te voet verder. Het gevolg is dat je te laat bent en een kapotte fiets bij je hebt. Hoe kom je weer naar huis en hoe laat je dit repareren? Vanaf nu kan dit probleem eenvoudig verholpen worden. Tenminste, als je je in een straal van 15 kilometer rond Sint-Oedenrode bevindt. Je belt op dat moment BIKE S.O.S.!

BIKE S.O.S. is een fietsreparatieservice met een bus die ingericht is als mobiele werkplaats. De werkplaats is voorzien van alle gereedschappen, apparatuur en onderdelen die nodig zijn voor de uitvoering van adequate fietsservice. BIKE S.O.S. is een particulier initiatief. Omdat bijna alle leerlingen op het Fioretti College met de fiets naar school komen, willen we dit initiatief graag onder de aandacht brengen. We hebben er als school verder geen betrokkenheid en belang bij. Als ouders besluiten dat hun kinderen van deze service gebruik mogen maken, doen zij zaken met een externe partij.

Werkwijze
Wat gebeurt er als je BIKE S.O.S. belt op het moment dat je ergens met een kapotte fiets staat? Dan komt de bus voorgereden en repareert BIKE S.O.S. je fiets. Kan de fiets ter plekke niet snel genoeg gemaakt worden of geef je er de voorkeur aan om naar de bestemming gebracht te worden, dan vervoert BIKE S.O.S. jou en je fiets naar de bestemming voor slechts € 7,50. Fiets je samen met iemand anders dan wordt je reisgenoot en zijn of haar fiets ook meegenomen. Samen uit, samen thuis!

De reparatie zal daarna uitgevoerd worden. In overleg met jou zet BIKE S.O.S. de fiets op een afgesproken plek neer en wordt de fietssleutel aan jou of iemand anders gegeven. Mocht het in het uiterste geval onmogelijk zijn om je fiets te repareren, kan er in overleg een leenfiets ter beschikking gesteld worden. Jouw kapotte fiets wordt later gerepareerd en thuis afgeleverd.

Naast de pechservice verzorgt BIKE S.O.S. ook onderhoud en reparatie aan huis of waar je maar wenst. Een goed onderhouden fiets is veilig, fietst comfortabeler en geeft bovendien minder kans op pech onderweg.

Service inschakelen
Bel van maandag tot en met zaterdag tussen 7.30 en 21.00 uur de servicelijn 06-50657024. Als er geen spoed is, kun je ook mailen naar info@bikesos.nl. Je kunt ook het reparatie-aanvraagformulier op de website www.bikesos.nl invullen. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Tarieven en garantie
De voorrijkosten bedragen € 7,50 ongeacht het aantal fietsen dat je voor onderhoud of reparatie aanbiedt. Dit tarief geldt voor een rijafstand tot 15 km. Is de afstand groter dan geldt er een meerprijs van € 0,50 per extra kilometer. De reparatietarieven vind je op de website van BIKE S.O.S.. Je krijgt 2 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie- en de onderdelen.

Betalen
Na reparatie krijg je een werkbon, waarop precies staat omschreven welke reparaties zijn uitgevoerd met het bijbehorende bedrag. Je kunt contant betalen maar ook pinnen.

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *